Tjänster

Kompletta måleritjänster

Vi har hög kapacitet och kan utföra större projekt hos BRF:er, företag och hos fastighetsägare - likväl som vi också givetvis kan erbjuda dig som privatperson våra expertis. Oavsett storleken på uppdraget och oavsett vilket projekt det handlar om så kan du räkna med ett högklassigt resultat, utfört på ett fackmannamässigt sätt och till ett riktigt bra pris.

Vad behöver du hjälp med? Här nedan följer ett litet axplock av de tjänster vi erbjuder. Saknas det något som du skulle behöva hjälp med? Kontakta oss så ser vi om vi kan hjälpa dig med detta, det brukar vi kunna göra!

Målning inomhus

Vi erbjuder all typ av målning inomhus och det kan då handla om att måla om väggar, att måla om tak eller om att måla olika ytskikt där exempelvis fönster och köksluckor kan nämnas. Du kan även anlita oss för detaljmålning. Har du någon möbel som behöver fräschas upp genom ny färg så är det bara att kontakta oss för detta.

Vid all typ av målning så blir grundarbetet avgörande. Vi genomför detta på ett gediget sätt och ser till att den yta som ska målas är slät och fin och i övrigt förberedd för att färgen ska appliceras.

Vårt mål i samband med målning interiört är att påverka så lite som möjligt. Vi plockar undan när arbetsdagen är slut och håller rent och snyggt omkring oss. Det gäller oavsett om vi arbetar hemma hos dig, på ert kontor eller i exempelvis ett trapphus i er BRF.

villamålarna i mälardalen

Fasadmålning

Fasadmålning är en av våra specialiteter. Vi kan måla fasader i alla tänkbara material och vi väljer - tillsammans med dig som beställare - en kulör som du anser passar.

Valet av färg blir viktig sett till att en fasadmålning inte enbart sker av estetiska skäl. Den färg som appliceras kommer även att ha ett funktionellt syfte och detta i att skydda den underliggande materialet. Det är också av den anledningen många privatpersoner misslyckas med en fasadmålning i Stockholm. Man väljer fel färg och detta i kombination med ett undermåligt grundarbete gör att man redan efter något år kan tvingas måla om.

Väljer du oss för din fasadmålning så garanteras du ett snyggt och hållbart resultat. Det är en rejäl investering. En fasadmålning är krävande och ett projekt man inte vill ge sig i kast med alltför ofta.

Tapetsering

Tapeter är dyra och ett problem är att man vid minsta miss kan tvingas köpa en ny rulle. Svinnet som kan synas vid en tapetsering kan i slutändan kosta en massa pengar - helt i onödan. Vi är experter på att tapetsera och kan hjälpa dig med att räkna på rätt antal rullar - och utan att något onödigt svinn sker.

Oavsett om det handlar om en vanligare typ av vägg eller om en mer krävande yta så garanteras du ett perfekt resultat till ett rimligt pris. Givetvis så kan du som privatperson även använda Rot för denna tjänst och genom detta komma ner ytterligare i pris.

Stort ubud av måleritjänster