Om företaget

Din målerifirma i Stockholm

Villamålarna i Mälardalen är en professionell målerifirma i Stockholm och vi åtar oss alla typer av uppdrag - stora som små - inom måleri. Det spelar ingen roll om det handlar om ett större projekt i form av en fasadmålning av de fastigheter som tillhör er BRF eller om du som privatperson vill måla om och fräscha upp ytskikten inför en stundande försäljning - vi kommer att leverera ett högkvalitativt resultat till en kostnad som tål att jämföras.

Här nedan följer några punkter som visar varför vi är ditt självklara val som målare i Stockholm:

  • Erfarenhet, kunskap och utbildning. Samtliga anställda hos oss är utbildade målare och vi har en lång, gedigen bakgrund och erfarenhet inom företaget. Detta gör att vi också kan erbjuda effektiva jobb som sker utan något slarv. Erfarenheten gör att vi också planerar uppdragen och genom detta också dels kan arbeta effektivare, men även göra miljön en tjänst genom mindre åkande fram och tillbaka. Vi arbetar hårt med att minimera våra avtryck på miljö och klimat. Det innebär givetvis också att vi återanvänder material och att vi sorterar allt i enlighet med de lagar och regler som finns.

  • Referenser. Vi har genom åren byggt upp ett gediget nät av nöjda kunder och referenser som är villiga att rekommendera oss vidare. Det är en trygghet för dig - och för oss är det ett kvitto på att vi levererat ett resultat med högsta verkshöjd.

  • Skräddarsydda lösningar. Varje uppdrag är unikt och varje kund har unika önskemål, preferenser, behov och krav. Vi är en flexibel målerifirma i Stockholm som kan anpassa oss helt efter hur dessa ser ut och som kan leverera mer skräddarsydda lösningar för våra kunder. Vi älskar utmaningar och vi älskar att få uppdrag som skiljer sig lite från mängden. Inom ramarna för detta så står vi även redo att ge expertråd gällande exempelvis val av färg och val av kulörer och nyanser.

  • Tydlighet. En viktig del i vår verksamhet är att alltid vara tydlig. Vi håller oss inom den tidsram vi kommit överens om och gör jobbet till det pris vi avtalat om. Som kund så får du givetvis även garantier på det utförda jobbet. Det ska vara glasklart - från start till mål. Hos oss kommer inga luddiga svar vad gäller pris eller hur lång tid ett projekt tar. Det är rak och tydlig kommunikation som gäller.

villamålarna i mälardalen

Allt inom måleri